Analýza a návrh nových funkcionalít v inovačnom procese firmy - Csörgöová, Edina; Říhová, Zora, 1948-; Fišer, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou a návrhom nových funkcionalít pomocou, ktorých spoločnosť plánuje zvýšiť svoju konkurencieschopnosť. Práca je rozdelená na dve základné časti. V prvej časti práce sa rozoberajú teoretické východiska ako inovácia, inovačný proces a procesné riadenie. Druhá, praktická časť je postavená na analýze konkurencie a SWOT analýze. Na základe týchto analýz sa určia príležitosti danej organizácie. Následne po zberu dát, vyhodnotení analýz či dotazníkov, telefónnych a osobných rozhovorov sa navrhnú potrebné inovácie. Po návrhu funkcionalít sa vyhodnotia inovácie pomocou balance scorecard, popíše sa postup zavedenia spolu s vytvorením modelov procesov na základe BPMN a navrhnú sa možné odporúčania do budúcnosti.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses