Optimalizace logistických procesů v konkrétních organizacích - Miksová, Michaela; Říhová, Zora, 1948-; Malinová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se věnuje optimalizaci logistických procesů společností z oblasti automobilového průmyslu, které se zabývají montáží komponent pro osobní automobily. Teoretická část diplomové práce vymezuje oblast průmyslové logistiky a její členění a vysvětluje často používané pojmy. Dále seznamuje s teoretickými přístupy a praktickými aplikacemi, které jsou použity v praktické části. Praktická část diplomové práce představuje dvě konkrétní organizace. Cílem práce je v první organizaci optimalizovat nástroj, který slouží v logistickém procesu přípravy výroby. Cílem práce ve druhé organizaci je analýza procesu vyskladňování materiálu do výroby a návrh řešení pro eliminaci činností s nepřidanou hodnotou. V závěru jsou uvedeny přínosy závěrečné práce pro konkrétní organizace a pro autorku.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses