Ochrana osobních údajů v kontextu datového skladu - Tůma, David (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou ochrany osobních údajů v České republice s vazbou na legislativu Evropské unie. Hlavním předmětem práce je podrobný rozbor aktuálních právních norem a identifikace požadavků vyplývající z přijatých změn. Nalezené změny jsou prakticky posuzovány z perspektivy datového skladu a pro každou z nich je představeno i praktické řešení.