Ochrana osobních údajů v kontextu datového skladu - Tůma, David; Svatoš, Oleg; Kosíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou ochrany osobních údajů v České republice s vazbou na legislativu Evropské unie. Hlavním předmětem práce je podrobný rozbor aktuálních právních norem a identifikace požadavků vyplývající z přijatých změn. Nalezené změny jsou prakticky posuzovány z perspektivy datového skladu a pro každou z nich je představeno i praktické řešení.
Vedoucí práce: Oleg Svatoš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses