Příprava a zavedení výkonnostních testů - Dosoudil, Tomáš (2017)
Diplomová práce se věnuje problematice provádění testů a jejich zasazení do nového prostředí. Teoretická část se věnuje problematice testů a projektů. Vymezuje pojem projekt, testů jako předmětu projektu a definuje druhy testů spolu s přiblížením problematiky výběru nástroje pro zátěžové testy. Praktická část je zaměřena na popsání procesů potřebných pro přípravu a zavedení zátěžových testů a potřebných kroků v rámci řízení projektového zavedení.