Příprava a zavedení výkonnostních testů - Dosoudil, Tomáš; Oškrdal, Václav; Matuštík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se věnuje problematice provádění testů a jejich zasazení do nového prostředí. Teoretická část se věnuje problematice testů a projektů. Vymezuje pojem projekt, testů jako předmětu projektu a definuje druhy testů spolu s přiblížením problematiky výběru nástroje pro zátěžové testy. Praktická část je zaměřena na popsání procesů potřebných pro přípravu a zavedení zátěžových testů a potřebných kroků v rámci řízení projektového zavedení.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses