Internetový marketing jako způsob zvýšení konkurenceschopnosti mezinárodní společnosti na trhu ekologických služeb - Vlasenko, Denys (2021)
Bakalářská práce se zabývá online marketingem jako způsobem zvýšení konkurenceschopnosti společnosti. Ve vztahu ke konkrétní společnosti hodnotí její potenciální možnosti k zavedení nástrojů online marketingu. Důraz je kladen na vlastnosti jednotlivých nástrojů online marketingu a jejich vhodnost pro společnost působící na trhu ekologických služeb. Bylo zjištěno, že výběr správných nástrojů online marketingu může zvýšit návštěvnost a konverzní poměr webových stránek. V průběhu psaní bakalářské práce bylo definováno, že účinnost implementace nástrojů online marketingu lze změřit pomocí vhodných klíčových ukazatelů výkonu. Byla navržena konkrétní reklamní strategie, mediální plán a organizační schéma zavedení online marketingu do společnosti, která na trhu nabízí čističky odpadních vod, příslušenství a ekologické služby z nich odvozené.