Obsahová strategie péče o dobré jméno České republiky - Hanzalová, Petra; Postler, Milan, 1960-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Předkládaná práce se zabývá obsahovou strategií péče o dobré jméno České republiky. Pro pochopení této problematiky je na úvod představena problematika péče o dobré jméno České republiky jako hlavní pojem veřejné diplomacie a zahraniční politiky státu. Dále práce analyzuje zmíněnou obsahovou strategii, podrobuje ji hodnocení a navrhuje možná zlepšení. Práce se v této souvislosti zabývá nejen aktuální situací a komplikacemi, ale nastiňuje také určité možnosti a přístupy pro budoucí směřování země v oblasti péče o dobré jméno.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses