Hodnocení činnosti třech certifikovaných regionálních destinačních společností - Benešová, Michaela (2021)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením a vzájemným srovnáním činnosti předem určených certifikovaných regionálních destinačních společností. Cílem je zhodnotit rozsah a efektivitu činností. V závěru jsou formulovány doporučení a konkrétní kroky, které mají za účel zlepšit sou-časný stav.