Hodnocení činnosti třech certifikovaných regionálních destinačních společností - Benešová, Michaela; Vaníček, Jiří, 1944-; Bejdáková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením a vzájemným srovnáním činnosti předem určených certifikovaných regionálních destinačních společností. Cílem je zhodnotit rozsah a efektivitu činností. V závěru jsou formulovány doporučení a konkrétní kroky, které mají za účel zlepšit sou-časný stav.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses