Obchodování s produkty v jaderném výzkumu na příkladu vybrané firmy - Dohnal, Pavel (2021)
Cílem této bakalářské práce je seznámení s možnostmi spolupráce mezi dodavateli z ČR a výzkumnými centry CERN a JINR. Dílo zkoumá nákupní systémy těchto organizací a porovnává jejích vlastností s teoretickými východisky pořizovací činnosti. Dalším cílem této práce je demonstrace vybraných praktických záležitostí obchodu s JINR na příkladě vybrané firmy.