Obchodování s produkty v jaderném výzkumu na příkladu vybrané firmy - Dohnal, Pavel; Hinčica, Vít; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této bakalářské práce je seznámení s možnostmi spolupráce mezi dodavateli z ČR a výzkumnými centry CERN a JINR. Dílo zkoumá nákupní systémy těchto organizací a porovnává jejích vlastností s teoretickými východisky pořizovací činnosti. Dalším cílem této práce je demonstrace vybraných praktických záležitostí obchodu s JINR na příkladě vybrané firmy.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses