Bezpečnost práce a ochrana zdraví při práci – praktická aplikace ve společnosti thyssenkrupp Elevator Eastern Europe GmbH, odštěpný závod - Marková, Zuzana; Kačírková, Eliška; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. První část práce je věnována právním předpisům, které jsou vybrány s ohledem na zaměření praktické části, tedy oblasti výtahového průmyslu. Druhá část je poté zaměřena na teoretické přiblížení managementu BOZP a třetí, praktická část, se zabývá prováděním BOZP v konkrétní vybrané společnosti – thyssenkrupp Elevator Eastern Europe GmbH, odštěpný závod – a vyhodnocení, zda jsou splňovány veškeré zákonné požadavky, zda společnost podniká kroky i nad rámec stanovený zákonem a zda existuje prostor pro případná zlepšení.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses