Vývoj sdíleného webového rozhraní s použitím architektury Monorepo - Kříž, Jiří (2021)
Diplomová práce se svým tématem věnuje sdílenému vývoji webových rozhraní a realizací těchto řešení v agilní metodě vývoje. V teoretické části jsou identifikovány nejčetnější problémy související se sdíleným vývojem webových rozhraní, a to na úrovni architektury, návrhu, vývoje a řízení softwarového projektu. V praktické části diplomové práce je následně představen rámec pro realizaci sdíleného a souběžného vývoje webových aplikací, jenž přináší řešení identifikovaných problémů.