Vývoj sdíleného webového rozhraní s použitím architektury Monorepo - Kříž, Jiří; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se svým tématem věnuje sdílenému vývoji webových rozhraní a realizací těchto řešení v agilní metodě vývoje. V teoretické části jsou identifikovány nejčetnější problémy související se sdíleným vývojem webových rozhraní, a to na úrovni architektury, návrhu, vývoje a řízení softwarového projektu. V praktické části diplomové práce je následně představen rámec pro realizaci sdíleného a souběžného vývoje webových aplikací, jenž přináší řešení identifikovaných problémů.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses