Zavedení automatizovaného testování React Native aplikace ve vybrané firmě - Mareš, Jakub (2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou automatizovaného testování mobilní aplikace. Hlavním cílem této práce je zavedení vhodného frameworku pro automatizované testování React Native aplikace ve vybrané firmě. V práci je v souladu s dílčími cíli sestaven přehled testovacích frameworků. Dále jsou s ohledem na vybranou firmu vytvořena kritéria, která by pro potřeby automatizace daný framework měl splňovat a na základě těchto kritérií a za využití vícekriteriálního rozhodování vybrán framework nejvíce splňující dané požadavky. Výstupem práce je vytvořená regresní sada automatizovaných testů postavená na využití vybraného frameworku včetně vyhodnocení vlivu zavedení automatizovaného testování do procesu vývoje mobilní aplikace.