Zavedení automatizovaného testování React Native aplikace ve vybrané firmě - Mareš, Jakub; Šedivá, Zuzana, 1961-; Langmajer, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou automatizovaného testování mobilní aplikace. Hlavním cílem této práce je zavedení vhodného frameworku pro automatizované testování React Native aplikace ve vybrané firmě. V práci je v souladu s dílčími cíli sestaven přehled testovacích frameworků. Dále jsou s ohledem na vybranou firmu vytvořena kritéria, která by pro potřeby automatizace daný framework měl splňovat a na základě těchto kritérií a za využití vícekriteriálního rozhodování vybrán framework nejvíce splňující dané požadavky. Výstupem práce je vytvořená regresní sada automatizovaných testů postavená na využití vybraného frameworku včetně vyhodnocení vlivu zavedení automatizovaného testování do procesu vývoje mobilní aplikace.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses