Brand Extension : Vstup zavedené kávové značky Tchibo do nové produktové kategorie - Harcubová, Kateřina (2021)
Práce pokrývá teoretické shrnutí dosavadních poznatků o rozšíření značky a vhodných metodologií samotné implementace produktového rozšíření. Zároveň nabízí pohled do zrození nového produktu, který by měl omladit zavedenou kávovou značku Tchibo. V praktické části je představena marketingová strategie pro rozšíření portfolia zmíněné značky. Ta je založena na zhodnocení aktuální situace a následného nalezení díry na trhu a jejím vhodným vyplněním pomocí nového produktu, pro který by měla společnost dostatečné prostředky a potenciál. Následně je brán zřetel na popis a představení konkrétního produktu a jeho přínos pro značku. Nechybí také návrh dalších prvků marketingového mixu jako cenová strategie, vhodná distribuce a komunikace nového produktu, či kreativa, která by měla produkt vizuálně prezentovat a projektový plán pro případ skutečné realizace navržené extenze.