Vývoj a perspektivy hospodářské spolupráce České republiky a Indonésie - Karásková, Vendula (2021)
Práce pojednává o rozvoji zahraničního obchodu České republiky a jeho provázání s Indonéskou ekonomikou. Vychází především z Exportní strategie České republiky 2012 - 2020. Popisuje vývoj Indonéské republiky, specifika místního zahraničního obchodu a aktuální příležitosti pro české exportéry. V závěru práce jsou zmíněny konkrétní příklady pronikání českých podniků na Indonéský trh v souladu s Exportní strategií. Jde o malé a střední podniky na jejichž expanzi do zemí mimo EU se Exportní strategie též z části zaměřovala.