Vývoj a perspektivy hospodářské spolupráce České republiky a Indonésie - Karásková, Vendula; Sato, Alexej, 1952-; Boháč, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Práce pojednává o rozvoji zahraničního obchodu České republiky a jeho provázání s Indonéskou ekonomikou. Vychází především z Exportní strategie České republiky 2012 - 2020. Popisuje vývoj Indonéské republiky, specifika místního zahraničního obchodu a aktuální příležitosti pro české exportéry. V závěru práce jsou zmíněny konkrétní příklady pronikání českých podniků na Indonéský trh v souladu s Exportní strategií. Jde o malé a střední podniky na jejichž expanzi do zemí mimo EU se Exportní strategie též z části zaměřovala.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses