Podnikatelský plán - Horálková, Kristýna; Filipová, Alena, 1965-; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření reálného podnikatelského plánu nově založeného mezinárodně orientovaného rodinného centra. Hlavním zaměřením tohoto rodinného centra je výuka a rozvoj jazykových schopností dětí i dospělých. Práce zohledňuje pandemii covidu-19 a její možné následky na budoucí provoz centra. Teoretická část této práce je věnována přehledu odborné literatury spojené s podnikatelským plánem. Jejím přínosem je například souhrn názorů soudobých autorů na význam podnikatelského plánu, popis typů podnikatelského plánu nebo účelný přehled jeho silných a slabých stránek. Praktická část přináší podrobně rozpracovaný podnikatelský plán konkrétního subjektu. Tato část obsahuje například analýzu trhu, marketingový a finanční plán nebo analýzu konkurence. Nedílnou součástí praktické části je také vyhodnocení ekonomické udržitelnosti projektu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses