Vliv koronavirové krize na cestující v letecké dopravě - Kuchynková, Veronika; Kalábová, Markéta; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem koronavirové krize na cestující v letecké dopravě. V teoretické části práce je představeno prostředí letecké dopravy a prostředí Letiště Václava Havla Praha, následně je představen vývoj koronavirové krize a opatření, jež byla v důsledku šíření onemocnění Covid-19 přijata na území České republiky a v letecké dopravě. Praktická část práce se pomocí kvalitativního výzkumu, realizovaného individuálními rozhovory, zabývá identifikací budoucích cestovní plánů osob, využívajících leteckou dopravu po první vlně epidemie koronaviru SARS-CoV-2 v ČR s ohledem na možnou nákazu onemocněním Covid-19. Dále se pak zabývá identifikací účelu cesty těchto cestujících, a rovněž identifikací jejich obav z využití letecké dopravy s ohledem na nákazu koronavirem SARS-CoV-2.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses