Analýza marketingových komunikací Komerční banky v komparaci s vybranými bankami na českém trhu - Šilhanová, Zuzana; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci Komerční banky, respektive její analýzu. Cílem diplomové práce je porovnat vnímání marketingové komunikace Komerční banky s vybranými konkurenty na našem trhu. K takovému zjištění jsem využila metody vlastního dotazníkového šetření a analýzy nákladů na mediální prostory. Dalším cílem je navrhnout případné změny v marketingové komunikaci KB. Diplomová práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola představuje teoretický rámec práce. Druhá kapitola se v úvodu zaměřuje na představení společnosti, v druhé části se soustředí na analýzu komunikace včetně SWOT, dále na analýzy situační a konkurenční. Třetí kapitola shrnuje výsledky vlastního dotazníku zaměřeného zejména na analýzu marketingové komunikace KB. Poslední kapitolu tvoří zhodnocení efektivnosti vynaložených výdajů na mediální prostory Komerční banky v porovnání s vybranými peněžními ústavy. Závěr kapitoly uvádí návrhy na změny sledované komunikace.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses