Mobilní technologie a jejich potenciál v cestovním ruchu - Nováková, Lenka; Vaško, Martin; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce se zabývá mobilními technologiemi a jejich využitím v oblasti cestovního ruchu. Mobilní technologie prošly za poslední desetiletí velkým rozvojem a pronikly do mnoha oblastí lidského života, kde se staly jeho každodenní součástí. Cílem této práce je vytyčení hlavních změn, které s sebou vývoj mobilních technologií v oblasti cestovního ruchu přinesl a jejich vlivu na tuto oblast. Mezi dílčí cíle patří analýza změn ve spotřebitelském chování a vymezení faktorů limitujících využívání těchto technologií v cestovním ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses