Reklamní předměty značky Pilsner Urquell - Moravcová, Nikol; Král, Petr, 1979-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem diplomové práce na téma „Reklamní předměty značky Pilsner Urquell“ je kriticky zhodnotit současný stav reklamních předmětů značky Pilsner Urquell jakožto lídra v pivním průmyslu a na základě vlastního výzkumu navrhnout možná zlepšení. Literární rešerše diskutuje, jaké jsou možnosti využití a význam reklamních předmětů, jejich produkce, distribuce, na jaké cílové skupiny je možné se zaměřit a jaké je jejich vnímání předmětů. Praktická část je zaměřena na společnost Plzeňský Prazdroj, konkrétně pak značku Pilsner Urquell. Pro naplnění cíle je využit výzkum metodou focus group doplněný mystery shoppingem a analýzou sekundárních dat získaných od společnosti Plzeňský Prazdroj či dostupných veřejně. Závěrem jsou navržena opatření pro vylepšení nabídky i prezentace reklamních předmětů značky.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses