Teorie a praxe implementace compliance v obchodních korporacích - Ludvíková, Martina; Andreisová, Lucie; Moravec, Tomáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce je zaměřena na implementaci programu compliance, a to z pohledu teorie a praxe. Na programy compliance je zaměřena stále větší pozornost, proto cílem této diplomové práce je navržení vybraných oblastí programu compliance pro obchodní korporaci, na kterých jsou názorně ukázány výhody, které program compliance svou implementací přináší. Dílčím cílem této diplomové práce je zhodnocení současného stavu právních a ostatních předpisů, které oblast compliance upravují a následné porovnání tuzemského stavu se stavem zahraničním.
Vedoucí práce: Lucie Andreisová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses