Změna postavení Turecka na světovém trhu textilních výrobků - Kozar, Alina; Hnát, Pavel, 1981-; Smělá, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce řeší jak se změnilo postavení Turecka na světovém trhu textilních výrobků. Cílem bylo popsat vývoj na světovém trhu s textilními výrobky a to s konkrétním zaměřením na Tureckou republiku. Zjistit a porovnat, jaké výrobky se z Turecka vyvážejí nejvíce a jak se celkově v průběhu let měnila částka, za kterou se vyváželo. Důležité je zjistit s kým Turecká republika obchoduje, když vyváží svoje textilní výrobky. Metodikou této práce bylo především pozorování, literární rešerše, srovnávání a analýza dat.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses