Dobrovolnictví v době koronavirové pandemie v České republice - Fryčková, Markéta; Hubinková, Zuzana, 1971-; Kissová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zabývá dobrovolnictvím na území České republiky v době koronavirové pandemie. Hlavním cílem práce je analýza problematiky managementu nově vzniklých dobrovolnických organizací v době pandemie koronaviru na území České republiky. Metodologická část je zpracována pomocí tématické analýzy vstupních dat, které byly získány prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses