Zhodnocení marketingové komunikace společnosti base4work s.r.o. - Koblihová, Michaela (2021)
Tato diplomová práce se věnuje zhodnocení marketingové komunikace společnosti base4work s.r.o. Cílem diplomové práce je zhodnocení současných marketingových aktivit a na základě výsledků navrhnout marketingovou komunikaci pro rok 2021. Dílčím cílem je pak identifikace faktorů, které ovlivňují návštěvnost coworkingových center, jako takových. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, části teoretické a části praktické. Teoretická část se věnuje především tématu marketingová komunikace a jejím jednotlivým nástrojům. Praktická část se věnuje konkrétně společnosti base4work, identifikaci současných marketingových aktivit a hlavní částí jsou dva výzkumy a to, polostrukturované rozhovory a dotazníkové šetření. Na základě výsledků jsou pak v závěru práce navrženy doporučení společně s rozpočtem a mediálním plánem pro rok 2021.