Zhodnocení marketingové komunikace společnosti base4work s.r.o. - Koblihová, Michaela; Sadílek, Tomáš; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce se věnuje zhodnocení marketingové komunikace společnosti base4work s.r.o. Cílem diplomové práce je zhodnocení současných marketingových aktivit a na základě výsledků navrhnout marketingovou komunikaci pro rok 2021. Dílčím cílem je pak identifikace faktorů, které ovlivňují návštěvnost coworkingových center, jako takových. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, části teoretické a části praktické. Teoretická část se věnuje především tématu marketingová komunikace a jejím jednotlivým nástrojům. Praktická část se věnuje konkrétně společnosti base4work, identifikaci současných marketingových aktivit a hlavní částí jsou dva výzkumy a to, polostrukturované rozhovory a dotazníkové šetření. Na základě výsledků jsou pak v závěru práce navrženy doporučení společně s rozpočtem a mediálním plánem pro rok 2021.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses