Zhodnocení a návrh marketingové strategie firmy G. Benedikt - Janáková, Julie (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení marketingové strategie společnosti, která je výrobcem hotelového porcelánu G. Benedikt a navrhnout doporučení pro další zlepšení její marketingové strategie. Bakalářská práce je rozdělena na tři části, a to na část teoretickou, praktickou a část návrhů a doporučení. V teoretické části se práce věnuje základním marketingovým termínům a marketingovým analýzám, které jsou poté využity v praktické části práce. V praktické části bakalářské práce je uvedena aplikace marketingového mixu a marketingové situační analýzy. Na závěrem jsou provedené analýzy shrnuty do SWOT analýzy. Poslední část práce obsahuje autorovi návrhy a doporučení k zlepšení marketingové strategie.