Návrh nové identity značky a její komunikační strategie - Vávrová, Michaela (2021)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku značky a komunikační strategie na příkladu české firmy. Cílem této bakalářské práce je návrh nové identity české značky autokosmetiky a její komunikační strategie při jejím vstupu na trh. V teoretické části je rozebrána marketingová komunikace zaměřená na sociální sítě. Dále je rozvedena problematika značky a její identity. V praktické části se práce nejdříve zaměřuje na původní podobu značky. Dále je vytvořena nová identita značky společně s její komunikační strategií zaměřenou především na online prostředí.