Vytvoření webové aplikace pro reporting schvalovacích procesů - Král, Tomáš; Pour, Jan; Blažek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá vývojem aplikace pro reporting a monitorování schvalovacích procesů v rámci jedné z českých bankovních institucí. Hlavním cílem diplomové práce je vytvoření funkční aplikace, která umožní zobrazení základního přehledu s klíčovými údaji přímo souvisejícími s aktuálním během schvalovacích procesů, dále dashboardu statistik zobrazujících filtrovatelné údaje o denním průběhu schvalovacích procesů dle jeho statusu dokončení a názvu workflow. V poslední části bude aplikace umožňovat zobrazení detailu vybraných schvalovacích procesů, jejich grafického znázornění pomocí Business Process Model and Notation (BPMN), vypsání detailu systémových aktivit náležících do daného workflow zároveň s daty, které zde byly použity. Pro dosažení tohoto cíle práce v rámci teoretických východisk pojednává o základní teorii okolo problematiky úvěrových bankovních produktů, schvalovacích procesů a možnostech architektur webových aplikací. V následujících kapitolách se práce věnuje analýze vyvíjené aplikace, definici její specifikace, databázové struktury a návrhu jednotlivých obrazovek. Kapitoly zabývající se vytvořením samotné aplikace, která je hlavním výstupem této diplomové práce po této analytické části vývoje následují. Nakonec jsou zváženy možnosti budoucího vývoje aplikace a rozšíření jejích funkcionalit.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses