Reklama firmy Nestlé Česko s.r.o. - Lošanová, Evelina; Volfová, Jitka, 1982-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá reklamou firmy Nestlé. Cílem bylo zjistit, která reklama Nestlé v rámci divizí confectionery a grocery byla nejúspěšnější, a na základě těchto zjištění formulovat doporučení pro zvýšení efektivity reklamy této firmy. Práce je rozdělena na tři části. První část je zaměřena na teoretické vnímání reklamy a vymezení základních pojmů souvisejících s reklamou na základě české a zahraniční odborné literatury. V druhé části byla představena firma Nestlé a analýzou sekundárních dat zmapována její činnost na reklamním trhu v České republice a v zahraničí. Třetí část byla věnována výzkumnému šetření a z něj plynoucím doporučením. Výzkumné šetření probíhalo formou dotazníkového šetření a rozhovorů se zaměstnanci Nestlé. Na základě výsledků šetření byla sestavena doporučení, podle kterých by se firma Nestlé měla především zaměřit na zvýšení originality, výraznější odlišení od konkurence a zvýšení inzerce na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses