Význam destinace v rozhodování a volbě univerzity pro Erasmus+ - Prokopová, Michaela; Kvítková, Zuzana; Bejdáková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce řeší význam destinace při volbě univerzity pro Erasmus+. Cílem práce je definovat roli kritéria destinace v rozhodovacím procesu studenta ohledně výjezdu na výměnný zahraniční studijní pobyt Erasmus+. Na základě důkladné analýzy a rešerše dostupných zdrojů následně diplomová práce cílí na zhodnocení kvality a efektivnosti marketingové komunikace Vysoké školy ekonomické v Praze. Evaluace dat byla provedena prostřednictvím komplexního výzkumného šetření, jež zahrnovalo situační analýzu a prvky kvalitativního i kvantitativního výzkumu. Sběr informací probíhal formou strukturovaného rozhovoru, hloubkových rozhovorů i širokého standardizovaného dotazníkového šetření. Finální vyhodnocení bylo postaveno na základě indukce podstatných informací z výzkumného šetření a jejich komparace s odbornými zdroji, což mělo za důsledek vytvoření závěrečných konkluzí a několika návrhů na zlepšení exekuce a prezentace komunikační strategie.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses