Marketingová strategie značky Nutella na českém trhu - Deliu, Sofie; Průša, Přemysl, 1980-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou strategií značky Nutella na českém trhu. Hlavním cílem je kriticky zhodntit její dosavadní strategii a navrhnout doporučení pro její zlepšení. Mimo jiné se práce zabývá také udržitelným rozvojem a zkoumá, jaký vliv má tento aspekt na spotřebitele v rámci značky. Teoretická část tvoří základ pro praktickou část, jsou zde popsány základní pojmy z marketingového prostředí a definován je i udržitelný rozvoj. V rámci práce je proveden vlastní marketingový výzkum prostřednictvím dotazníkového šetření, který zkoumá znalost značky, postoje k marketingové komunikaci a změny nákupního chování v rámci aktivit směrem k udržitelnosti. Na základě výsledků jsou vytvořena doporučení pro zlepšení stávající marketingové strategie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses