Úspěšné splnění reorganizačního plánu - Plášilová, Michaela (2021)
Cílem této práce je zjistit, které faktory napomáhají či zabraňují úspěšnému ukončení reorganizace splněním reorganizačního plánu. V první části práce je definován pojem reorganizace, její přípustnost a povolení. V další části je podrobněji popsán reorganizační plán. Třetí část se zabývá úspěšným a neúspěšným ukončením reorganizace. Součástí každé kapitoly je provedený výzkum na základě vlastní analýzy dat.