Úspěšné splnění reorganizačního plánu - Plášilová, Michaela; Moravec, Tomáš, 1983-; Zezulka, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této práce je zjistit, které faktory napomáhají či zabraňují úspěšnému ukončení reorganizace splněním reorganizačního plánu. V první části práce je definován pojem reorganizace, její přípustnost a povolení. V další části je podrobněji popsán reorganizační plán. Třetí část se zabývá úspěšným a neúspěšným ukončením reorganizace. Součástí každé kapitoly je provedený výzkum na základě vlastní analýzy dat.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses