Marketingová strategie společnosti Birki - Schrommová, Helena (2021)
Marketingová a komunikační strategie se stává v posledních letech nedílnou součástí firemních aktivit. Neznamená to však, že každý podnik drží krok s novými trendy a technologiemi v oblasti marketingové komunikace a je proto nutné vytvořit analýzu současná situace v daném podniku. Zejména proto se tato diplomová práce zaměřuje na teoretické pojmy z oblasti marketingu a marketingové komunikace, které byly použity při řešení případové studie. Hlavní část této práce se zaměřuje na kritické zhodnocení současné marketingové a komunikační strategie společnosti Birki a po kterém následuje nový návrh komunikační strategie.