Marketingová strategie společnosti Birki - Schrommová, Helena; Průša, Přemysl, 1980-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Marketingová a komunikační strategie se stává v posledních letech nedílnou součástí firemních aktivit. Neznamená to však, že každý podnik drží krok s novými trendy a technologiemi v oblasti marketingové komunikace a je proto nutné vytvořit analýzu současná situace v daném podniku. Zejména proto se tato diplomová práce zaměřuje na teoretické pojmy z oblasti marketingu a marketingové komunikace, které byly použity při řešení případové studie. Hlavní část této práce se zaměřuje na kritické zhodnocení současné marketingové a komunikační strategie společnosti Birki a po kterém následuje nový návrh komunikační strategie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses