Nabídka vybrané cestovní kanceláře - Bračíková, Nikola; Petrů, Zdenka, 1953-; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá změnou nabídky vybrané cestovní kanceláře, konkrétně cestovní kanceláře Daen. Jejím cílem je popsat vývoj nabídky této cestovní kanceláře mezi lety 2017 až 2020 a přispět tak k odhalení silných stránek, na které by se cestovní kancelář měla zaměřit při marketingové komunikaci a slabých stránek, na kterých může nadále pracovat. Práce je rozdělena do tří kapitol. První je věnována teoretickému vymezení pojmů, které jsou potřebné pro bakalářskou práci. Druhá kapitola se věnuje obecným informacím o cestovní kanceláři Daen a třetí je věnována zkoumání nabídky cestovní kanceláře. Výsledkem této práce jsou náměty na inovaci nabídky produktů a služeb, které by mohly přispět k prosperitě cestovní kanceláře Daen. Tyto podněty vycházejí ze zhodnocení prodeje zájezdů, SWOT analýzy a z rozhovoru s ředitelkou cestovní kanceláře. Ze zjištěných výsledků vyplývá, že cestovní kancelář Daen má velmi dobrou nabídku vzhledem ke klientele, na kterou se zaměřuje. Ale přesto jsou oblasti, ve kterých by se mohla i nadále rozvíjet, aby dokázala odolat konkurenci a udržela si své postavení na trhu, jako je například rozšíření zaměření o další segmenty trhu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses