Marketingová komunikace hotelu - Kaincová, Aneta; Čermáková, Elvíra; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací vybraného hotelu. Sociální koncepce vyžaduje sledovat potřeby zákazníků a z toho důvodu byla ověřována relevance komunikace hotelu pro jeho typické hosty. Hlavním cílem této práce bylo zhodnotit dosavadní marketingovou komunikaci hotelu a navrhnout možná vylepšení v návaznosti na reakce respondentů. Teoretická část přibližuje klíčové pojmy jako je marketingový mix a seznamuje čtenáře s marketingovými koncepcemi a trendy. Praktická část byla věnována aplikovanému mixu hotelu a výzkumu, který zjišťoval očekávání a preference oslovených respondentů imitujících charakteristiky hostů tohoto hotelu. Následuje výsledné zhodnocení a návrh možných vylepšení k navýšení efektivity komunikace.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses