Ako COVID-19 ovplyvnil taliansky export do Českej republiky - Nemec, Erik (2021)
Témou tejto bakalárskej práce je Ako COVID-19 ovplyvnil taliansky export do Českej republiky. Hlavným cieľom bakalárskej práce je zistiť vplyv pandémie COVID-19 na taliansky export do Českej republiky medzi rokmi 2019 a 2020. V prvej časti bakalárskej práce bude vysvetlený globálny vplyv pandémie COVID-19 na obchod a obchodné styky medzi Českou republikou a Talianskom. V ďalšej časti bude popisaný vplyv ochorenia COVID-19 na produkciu Talianska. V poslednej časti bude porovnaný export z Talianska v roku 2019 a 2020.