Ako COVID-19 ovplyvnil taliansky export do Českej republiky - Nemec, Erik; Ferrarová, Miroslava, 1977-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Témou tejto bakalárskej práce je Ako COVID-19 ovplyvnil taliansky export do Českej republiky. Hlavným cieľom bakalárskej práce je zistiť vplyv pandémie COVID-19 na taliansky export do Českej republiky medzi rokmi 2019 a 2020. V prvej časti bakalárskej práce bude vysvetlený globálny vplyv pandémie COVID-19 na obchod a obchodné styky medzi Českou republikou a Talianskom. V ďalšej časti bude popisaný vplyv ochorenia COVID-19 na produkciu Talianska. V poslednej časti bude porovnaný export z Talianska v roku 2019 a 2020.
Vedoucí práce: Miroslava Ferrarová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses