Analýza benefitů společnosti Eurowag - Bansethová, Eliška; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této diplomové práce je zjistit, jak současné portfolio benefitů přispívá k pracovní motivaci ve společnosti Eurowag a zároveň je součástí hlavního cíle vyhodnocení spokojenosti zaměstnanců ve firmě a na základě těchto zjištění navržená doporučení k případnému zlepšení. Práce nejdříve rozebírá pojmy „motivace“, „motivační teorie“ a „pracovní spokojenost“, a to z pohledu několika autorů. Další část je pak věnována benefitům a jejich trendům jak v České republice, tak v mezinárodním kontextu. Následně je podrobně představena společnost W.A.G. payment solutions, a.s., neboli Eurowag – její historie i současnost, nabízené produkty, hodnoty společnosti, a především systém zaměstnaneckých benefitů. Poslední část práce se pak zabývá analýzou hloubkového rozhovoru s vedoucí zaměstnankyní HR oddělení, analýze výsledků dotazníkového šetření, které proběhlo i na zahraničních pobočkách, a vyhodnocení předem stanovených hypotéz. Na základě těchto zjištění jsou pak na závěr navržena doporučení společnosti.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses