Zlepšení cold chain managementu v České republice : reakce na pandemii COVID-19 - Syza, Olena; Vinš, Marek; Abíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení stávajícího modelu vakcinační kampaně v České republice. Bakalářská práce se skládá ze dvou částí. V teoretické části je definována základní terminologie a jsou popsána specifika a pravidla distribucí vakcín. Praktická část vychází z osobních rozhovorů a informací poskytnutých zdravotníky, kteří pracují v různých českých nemocnicích. Je také podpořena sekundárními daty zaměřenými na vakcíny proti COVID-19 a specifikací jejich distribuce. Závěr bakalářské práce přináší model a popis, jakým způsobem by cold chain management měl být zlepšen, aby bylo možné efektivní vakcinační kampaň nastavit.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses