Úpadkové trestné činy - Zachová, Daniela; Moravec, Tomáš, 1983-; Zezulka, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce je zaměřena na téma úpadkových trestných činů. Práce je rozdělena na dvě části - obecnou a zvláštní a celkově obsahuje pět kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy týkající se úpadkových trestných činů. V druhé kapitole jsou charakterizovány vybrané úpadkové trestné činy. Třetí kapitola představuje fenomenologická data za roky 2015 až 2019. Čtvrtá kapitola je zaměřena na trestní řízení, zejména na jeho přípravnou fázi. Pátá kapitola reprezentuje provedený výzkum týkající se negativních faktorů v trestním řízení.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses