Práca z domu v rámci vybranej spoločnosti - Kováčiková, Lucia (2021)
Táto bakalárska práca sa zaoberá výskumom práce z domu vo vybranej spoločnosti. Zameriava sa na vysvetlenie pojmu práca z domu, rozoberá legislatívne podmienky v rámci Českej republiky, ktoré upravujú danú formu v zákonníku práce a analyzuje výhody a nevýhody, ktoré prináša. Čitateľovi tiež približuje nové formy práce, kde niektoré nie sú až tak známe. Formou dotazníkového šetrenia sa tu zisťuje okrem spokojnosti zamestnancov s prácou z domu, tak prispôsobenie a pripravenosť prechodu vybranej spoločnosti do skoro celoplošnej práce z domu počas pandémie Covid-19.