Práca z domu v rámci vybranej spoločnosti - Kováčiková, Lucia; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Táto bakalárska práca sa zaoberá výskumom práce z domu vo vybranej spoločnosti. Zameriava sa na vysvetlenie pojmu práca z domu, rozoberá legislatívne podmienky v rámci Českej republiky, ktoré upravujú danú formu v zákonníku práce a analyzuje výhody a nevýhody, ktoré prináša. Čitateľovi tiež približuje nové formy práce, kde niektoré nie sú až tak známe. Formou dotazníkového šetrenia sa tu zisťuje okrem spokojnosti zamestnancov s prácou z domu, tak prispôsobenie a pripravenosť prechodu vybranej spoločnosti do skoro celoplošnej práce z domu počas pandémie Covid-19.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses