Vývojové trendy řízení lidských zdrojů ovlivněné koronavirovou krizí - Jalovecká, Petra (2021)
Diplomová práce se zabývá trendy personalistky prizmatem koronavirové krize, která formuje současné i budoucí fungování řízení lidských zdrojů. V úvodu se práce věnuje vybraným trendům v odvětví personalistky za posledních pět let, jenž jsou následně detailněji zkoumány v důsledku působení Covid krize za uplynulý rok 2020. Praktická část práce řeší dotazníkovým šetřením otázku vyprofilovaného trendu práce z domova pohledem zaměstnanců s dílčí komparací dvou absolvovaných vln pandemie s doplněním o různé pohledy jednotlivých pracujících generací. Práce v závěru přináší praktická doporučení pro lepší zvládání práce z domova a snazší adaptabilitu v době post – covidového období.